Monday, October 26, 2009

Semester BaruEsok bakal bermulanya sesi pembelajaran bagi semester dua 2009/2010, dan ianya merupakan semester akhirku di CFS IIUM, Nilai ni. Rindu rasanya dengan kesibukkan kampus.
Untuk permulaan sem ni ada tiga agenda besar yang perlu diselesaikan, moga Allah bantu urusan ini.

Tirai sem baru ni dibuka dengan satu lagi berita kematian, Allahyarhamah Izaifah yang kembali ke Rahmatullah pada 25 Oktober 2009 yakni semalam selepas Maghrib.Allahyarhamah yang merupakan student IRK 2nd year berusia 19 tahun meninggal disebabkan penyakit leukimia yang dihidapinya. Betapa Allah menyayangi beliau, dalam usia yang muda Allah memanggilnya kembali. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atasnya..Al fatihah..

Seinfiniti tahniah untuk ahli dorm E-1-9 yang bakal ke main campus UIA, Gombak bulan 12 ni. Nani, kak Ros, Eisya, Ika, Aisyah, Nik, and Saba', teruskan perjuangan kalian di tempat yang baru, barangkali sem ni akan sunyi tanpa karenah kalian. Suara Nani iqamah, celoteh kak ros dan Eisya, suara merdu Ika, masakan Nik dan laungan Saba' ajak solat berjemaah pasti akan kami E-1-9 rindui. Semoga kalian sentiasa dilindungi Allah.

Wallahualam.

No comments:

Post a Comment